Vintage shoppen voor barbiepoppen
Foto: tinyfrockshop
Wie van barbiepoppen houdt of de kinderen ongemerkt in de richting van mode en stijl wil duwen, moet de Tiny Frock Shop dringend leren kennen. Pamela Thompson biedt er vintage mode, accessoires en geschenken aan...voor poppen van 30 centimeter.

De webshop ziet er uit als een normale webwinkel, met dat verschil dat de modellen in kwestie aan de ideale maten in plastic voldoen. U wordt aangesproken als ware u de verpersoonlijking van de wereldberoemde speelpop, gewoon omdat wegdromen naar de zorgeloze kindertijd af en toe wel mag.

Hier shopt u vintage en tweedehandskledij - handgemaakt en confectie -, op de maat van de gemiddelde Barbie gemaakt. Zowel capes uit de jaren zeventig, de traditionele bruidsjurken, hippe jurken die colour blocken als accessoires om het 'huis' van de poppen op te fleuren behoren tot het aanbod. 

Pamela Thompson runt de webshop en was in een vorig verleden actief in de modewereld voor merken als Anna Sui en Betsey Johnson. Na de geboorte van haar dochter besloot ze de zaken wat kleiner te zien... Meer informatie en herinneringen aan uw jeugd vindt u op de website van de barbiewinkel.