Luxueus kamperen in Brussel
Foto: luxetenten.com
Glamping, een kruising tussen comfortabel logeren in een bed & breakfast en het avontuur van kamperen, wordt steeds populairder in ons land. Wil jij alles weten over deze hippe reisformule, dan brengt een bezoekje aan B&B Expo in Brussel vast duidelijkheid.

Het Nederlandse bedrijf Luxetenten zal voor het weekend van 10 en 11 maart een gigantische glampingtent installeren met alles erop en eraan: van romantische decoratie over een comfortabel bed tot een volledig ingerichte badkamer. Zo kunnen bezoekers de trendy formule ter plaatse uitproberen.Ook Glampelo uit Portugal zal van de partij zijn. Dit nieuwe bedrijf biedt comfortabele accommodaties aan – met terras! - in een ongerepte vallei in Midden-Portugal, vlakbij het dorpje Penela.

Mensen die niet van glamping houden zullen zich hier zeker niet vervelen. De vakantiebeurs heeft immers nog heel wat andere vakantie-ideeën te bieden aan de de bezoekers. Ook wie een actief of een luilekkerreisje wil maken is aan het juiste adres. Het hele weekend worden bovendien gratis workshops georganiseerd voor mensen die plannen om een b&b te starten in ons land, Frankrijk, Nederland of Spanje.

Praktisch
Wat? B&B Expo
Wanneer? Op 10 en 11 maart
Waar? In Tour & Taxis, Brussel
Prijs? 8 euro voor volwassenen, gratis voor kinderen
Meer informatie: www.bbexpo.be, www.luxetenten.com en www.glampelo.com