Lady Gaga vocht tegen eetstoornis
Foto: photonews
Lady Gaga heeft toegegeven dat ze op de middelbare school tegen boulimie vocht. Door de ziekte te overwinnen heeft ze ervoor gezorgd dat haar fantastische stem intact bleef. Dat schrijft The New York Post.

De 25-jarige Lady Gaga onthulde haar geheim tijdens een conferentie in Californië. Een jong meisje dat ontevreden is over haar lichaam, vroeg aan de excentrieke popster waarom ze zoveel zelfvertrouwen uitstraalt.

“Ik forceerde mezelf voortdurend om over te geven toen ik op de middelbare school zat, dus zo zelfzeker ben ik helemaal niet”, antwoordde Gaga. Ze voegde eraan toe dat ze vroeger een mollig meisje was dat bijna elke avond gehaktballen at, terwijl ze dolgraag een kleine ballerina wou zijn.

De zangcarrière van Lady Gaga – echte naam Stefani Germanotta – gaf haar de kracht om de ziekte te overwinnen. “Boulimie is slecht voor de stem, dus ben ik ermee gestopt”, klonk het nog.
Daarnaast waarschuwde ze alle aanwezigen voor extreem dieetgedrag. “Op elke video en foto word ik bijgewerkt. De perfecte mensen die je op televisie ziet, kom je nooit tegen in het echte leven. Ze bestaan niet. Jezelf uithongeren om op hen te lijken heeft geen zin.”