Ex Britney Spears: ‘Ik wou niet scheiden’
Britney Spears brak het hart van Jason Alexander Foto: photo news
In 2004 trouwde Britney Spears met haar jeugdvriend Jason Alexander. Amper 55 uur erna werd hun huwelijk al beëindigd, maar dat wou de kersverse echtgenoot eigenlijk niet.

In de talkshow 20/20 op ABC bekende Alexander dat het niet zijn idee was om te scheiden. Sterker nog: hij was dolverliefd op de popster. “Ik zag haar graag en dacht dat zij hetzelfde voelde”, klonk het verbijsterd.

Op de scheidingspapieren stond te lezen dat Spears in een toestand verkeerde waarin ze haar eigen acties niet begreep. Daarom kon ze onmogelijk akkoord gegaan zijn met de trouwpartij. Later banaliseerde de ster haar blitzhuwelijk in de media.

Dat kwam hard aan voor Alexander. Daarom wil hij nu alle ‘gewone mannen’ waarschuwen voor een relatie met een beroemdheid. “Als je niet bekend bent en je gaat een relatie aan met een wereldster, zorg dan dat je steeds rationeel en zakelijk denkt”, verkondigde hij.

Britney hertrouwde intussen met achtergronddanser Kevin Federline, met wie ze twee zoontjes kreeg. Ook dat huwelijk liep op de klippen. De popdiva blijft echter geloven in ware liefde, want ze staat op het punt om haar ja-woord te geven aan haar voormalige manager Jason Trawick.
 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in