Jeroen Meus en Urbanus op de Cutting Edge Awards
Foto: Cutting Edge Awards
Cultuur- en mediasite Cutting Edge deelt op vrijdag 3 februari weer zijn gegeerde awards uit aan acteurs, auteurs, artiesten en andere nationale en internationale mediagrootheden. Naast de awards zijn er ook optredens voorzien van groot binnenlands en buitenlands talent. Onder andere het Amerikaanse Wild Flag, Teddiedrum en onze eigenste Urbanus worden op de bühne verwacht. Net zoals vorig jaar gaat het feestje opnieuw door in de Gentse Vooruit.

Met deze editie van de Cutting Edge Awards viert de cultuur- en mediasite Cutting Edge, dat uitsluitend gedragen wordt door jonge vrijwilligers, zijn tienjarig bestaan met de lancering van een gloednieuwe site. De nieuwe site wordt deze avond de ether ingestuurd.

Op de awards worden onder meer Jeroen Meus, Barbara Sarafian, Wim Opbrouck, Sam De Bruyn, Arsenal, Stany Crets, de cast en crew van 'Hasta la Vista' en nog vele andere bekende gezichten verwacht. Speciale gast Urbanus zal een Influence Award in ontvangst mogen nemen voor al die jaren die hij ons aan het lachen bracht en nog zal brengen.

Wie graag uit de bol gaat kan zich bovendien ook nog uitleven op de afterparty's die dit jaar in handen zijn van DJ's Mabasse en Kevin Major (VRT, StuBru).