De affiches voor de film 'Les Infidèles' worden vrijdagmorgen in Frankrijk uit het straatbeeld verwijderd. Te vrouwonvriendelijk, luidden verscheidene klachten bij de Franse reclamewaakhond ARPP. Voor de film zelf, die op 23 februari in de zalen komt, is de heisa goed meegenomen publiciteit.

De Franse film 'Les infideles' toont de mannelijke ontrouw vanuit verschillende invalshoeken. De hoofdrollen worden vertolkt  door Jean Dujardin en Gilles Lellouche die ook instaan voor de regie.

De vier affiches met overspel als thema tonen de twee hoofdrolspelers in op zijn zachtst gezegd suggestieve scènes.

Zo zie je op een van de affiches hoe Jean Dujardin twee vrouwenbenen vasthoudt met daarboven de slogan 'Straks heb ik een meeting'.

Op een andere affiche lijkt het alsof een vrouw orale seks heeft met Gilles Lellouch met als slogan 'Oei oppassen, ik kom in een tunnel.'

Te verregaande machotaal en vrouwonvriendelijk, klonk het zodra de affiches in het straatbeeld verschenen. Hoewel er ook een paar twitteraars de humor van de affiches konden appreciëren.

Benieuwd wat de makers van de film nog in petto hebben, want de affiches waren slechts het eerste deel van hun promotiemachine voor de film.