De Antwerpse strafrechter heeft Regina O. (33) uit Antwerpen veroordeeld tot een jaar cel, omdat ze een klant had afgeperst. Haar kompaan Samuel E. (36) die in Spanje woont en verstek liet gaan, kreeg eveneens een jaar cel. De rechtbank beval ook zijn onmiddellijke aanhouding.

 De klant had vorig jaar klacht ingediend. Hij vertelde dat hij in de zomer een Nigeriaanse vrouw had leren kennen met wie hij een korte seksuele relatie had gehad. Ze had tijdens één van hun ontmoetingen wel heel expliciete foto's gemaakt.

Regina O. gebruikte die later om de man mee af te persen. Ze dreigde er mee om de foto's op internet te gooien als hij haar niet 65.000 euro betaalde. De man verrichtte verschillende stortingen via Western Union voor een totaalbedrag van 7.474 euro. Hij besloot uiteindelijk om toch maar de politie in te lichten.

De man liet verschillende sms'jes zien die ondertekend waren door Samuel E. Zijn naam stond ook op de documenten van Western Union. Volgens de rechtbank was het duidelijk dat hij en Regina O. samen werkten.

Regina O. beweerde dat ze de foto's als aandenken had gemaakt, maar dat vond de rechtbank - gelet op hun klant-prostituee-relatie - ongeloofwaardig. De beklaagden moeten het slachtoffer de 7.474 euro terug betalen.