Jean-Paul Lespagnard opent pop-upstore in Brussel
Foto: Jean-Paul Lespagnard/Laura Dalla Palma
De Belgische ontwerper strijkt van 7 tot en met 16 februari 2012 in de Belgische hoofdstad neer met I See'Em, een tijdelijke winkel in de galerie Artlab ZSenne. In de boetiek zullen onder andere prototypes van zijn winter- en zomercollecties te koop worden aangeboden.

Op 16 februari, de slottdag van het project, wil Lespagnard zijn herfst- en wintercollectie 2012/2013 in de shop voorstellen aan de hand van een eigen installatie. 

De ontwerper Jean-Paul Lespagnard won in 2008 twee belangrijke prijzen op het Internationaal Festival voor Mode en Fotografie in het Franse Hyères en ontwierp in navolging daarvan een eerste capsulecollectie voor het Franse label 1.2.3. In maart van vorig jaar presenteerde hij - mét succes en lovende kritieken achteraf - zijn eerste eigen collectie tijdens de Parijse modeweek. Ook in eigen land verdiende Lespagnard ondertussen erkenning; in 2011 werd hij met de Modo Prijs voor Beste Ontwerp bekroond.

I See'Em, 7 t.e.m. 16 februari 2012, Artlab Zsenne Brussel. Meer informatie over de ontwerper vindt u op de website van Jean-Paul Lespagnard.

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in