Een bekende kop is geen garantie voor een ticket voor de live-shows van The voice van Vlaanderen. Dat mocht Claudia (ex-Sha-Na) gisteravond ondervinden. Coach Natalia vond haar in haar Battle tegen Yvette het lichtste wegen. Favoriet Glenn gaat wél door.

Opnieuw een razend spannende aflevering van het VTM-programma met Battles op het scherp van de snee. Natalia offerde Claudia op voor Yvette.

Ook Axelle mag blijven, zij zong Kate naar huis in Telephone van Lady Gaga en Beyoncé. Vorige week moest er een tenor naar huis, maar twee andere klassieke stemmen blijven in de running. Kris en Harry kregen van Natalia de voorkeur. Exit Dimitri dus.

Bij Jasper gaan Maxine en topfavoriet Glenn door, de coach moest afscheid nemen van Thomas en Zinno. Koen Wauters leek een makkelijke avond te hebben. Stephanie was duidelijk beter dan Rene Paul. Maar Els en Wesley vond hij twee diamanten. Na lang twijfelen oordeelde hij dat Els het hardst schitterde.

Kimberly en Jody moesten het tegen elkaar opnemen in het team van Alex Callier. Het plaatje klopte volgens de coach het meest bij Jody. Het brein van Hooverphonic stuurde ook Dimitri naar huis, en nam Eveline mee naar de volgende ronde.