Gerecht volgt nieuw spoor in onderzoek verdwijning Elke Wevers
Foto: ppn
Het gerecht volgt een nieuw spoor in het onderzoek naar de verdwijning van Elke Wevers. Mogelijk vermoordde haar vriend haar en liet hij haar lichaam verdwijnen via het ziekenhuis waar hij werkte. Dat heeft vtm maandagavond in Het Nieuws bericht.

De speurders hebben maandag niet enkel het appartement van de 36-jarige Tom H., de vriend van Elke Wevers, grondig onderzocht. Ze gingen ook langs in het ziekenhuis waar H. als klusjesman werkte bij de afhaling en de afhandeling van het medisch afval.

Het gerecht houdt er volgens vtm rekening mee dat het lichaam van Elke Wevers nooit wordt teruggevonden en via de verbrandingsoven verdween.

Elke Wevers verdween op 9 december 2010, toen ze naar haar werk vertrok. Ze zou normaal gezien opgepikt worden door een collega, maar die kreeg een sms dat Elke zich niet goed voelde en terug naar huis zou keren. Sindsdien ontbreekt van de vrouw elk spoor. Tom H. ontkent zijn betrokkenheid bij de feiten. Na falende tests met de leugendetector zit de man sinds vorige week in de cel op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van Elke Wevers.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig