JOE fm verzamelt gigantische berg speelgoed
Foto: joe fm
De actie SOS Speelgoed van radiozender JOE fm is een onverhoopt succes geworden. Ochtend-dj’s Raf Van Brussel en Alexandra Potvin verzamelden een magazijn speelgoed waar zelfs de Sint jaloers zou op zijn.

Op 10 november gingen Raf Van Brussel en Alexandra Potvin van start met de actie SOS Speelgoed. Sindsdien werd radiozender JOE fm via hun website en het callcenter overspoeld met reacties van luisteraars die speelgoed wilden afstaan voor kansarme kinderen. Bijna 1000 Vlaamse gezinnen toonden zich bijzonder vrijgevig.

De afgelopen week trokken alle JOE DJ’s de baan op met 3 vrachtwagens en legden hierbij maar liefst 3145,5 kilometer af om al het speelgoed te gaan ophalen. De SOS Speelgoedtocht leverde een gigantische en erg gevarieerde buit op, van playstations over fietsjes tot legoblokken. De populairste stukken bleken een 500-tal ballen, loopwagentjes, gezelschapsspelen en puzzels te zijn.

'De Vlaming is echt zorgzaam, want het merendeel van het materiaal is in nagenoeg perfecte staat binnen gebracht. Hier gaan veel kindjes zeer blij mee zijn', reageert Alexandra Potvin.
 

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig