FOTOSPECIAL. De hippe hoeden van Sarah Jessica Parker en Liz Hurley
Liz Hurley met Sarah Jessica Parker en haar verloofde Shane Warne. Foto: photo news
Sarah Jessica Parker is momenteel in Australië om haar nieuwe film ‘I Don't Know How She Does It’ te promoten. Omdat ze volop van haar verblijf wil genieten, trok ze op haar vrije dag naar het Spring Racing Carnival, een befaamde paardenrace in Melbourne.

Bij een paardenrace horen uiteraard dames in elegante outfits, inclusief een hoed. Sarah Jessica Parker bewees dat ze in het echte leven een fashionista is, net als haar personage Carrie uit ‘Sex and the City’. Ze droeg een babyroze jurk, een zilverkleurige trenchcoat en dito pumps met spitse punt. Die outfit vervolledigde ze met een opzichtig haaraccessoire.

De 46-jarige actrice lijkt wel een fetisj te hebben ontwikkeld voor extravagante hoofddeksels . Eerder deze week koos ze voor een enorme zwarte hoed van de Ierse ontwerper Philip Treacy die haar gezicht volledig verborg.

Tijdens het race-evenement was Parker heel close met collega-actrice Liz Hurley, die binnenkort trouwt met cricketspeler Shane Warne. Zij had voor de gelegenheid een hoed laten ontwerpen met witte orchideeën. Om de aandacht op het imposante hoofddeksel te vestigen, hield ze de rest van haar look sober.

Stem hieronder op de mooiste hoed.