Zeven verrassende signalen dat hij seks met je wil
Foto: Shutterstock
Sommige mannen zijn te verlegen om een vrouw te laten weten dat ze seks willen. Maar een man zendt zonder het zelf te beseffen signalen uit die verraden dat hij meer wil dan een goed gesprek. Janine Driver, schrijfster van 'You Say More Than You Think', onthult zeven lichaamscodes waaraan je kan zien dat hij zin heeft in een stomende vrijpartij.

1. Hij krijgt een 'oog-erectie'. Concreet betekent dat dat zijn pupillen groter worden omdat hij opgewonden raakt.

2. Zijn duimen hangen aan de riemlussen van zijn broek. Zo probeert hij zijn lid te accentueren in de hoop dat je over seks met hem fantaseert.

3. Hij raakt zijn neus vaak aan of heeft niesbuien. Uit een onderzoek aan het Wexham Park Hospital in Groot-Brittannië is gebleken dat mannen die voortdurend aan hun neus friemelen of niezen, wellicht aan seks denken. Tenminste, als ze geen verkoudheid hebben. 

4. Hij praat met een extra diepe stem. Een studie uit 2010 aan de universiteit van Pennsylvania heeft uitgewezen dat mensen de toonhoogte van hun stem verlagen wanneer ze zin hebben in seks.

5. Hij wrijft over je schouder. Hiermee geeft hij onbewust aan dat hij je naar zijn slaapkamer wil begeleiden om er de hele nacht te vrijen. 

6. Hij knuffelt je en legt zijn handen vervolgens op je onderrug, net boven je achterwerk. De kans is heel groot dat hij intens verlangt om over je bilpartij te wrijven, alleen twijfelt hij of je dat wel leuk zou vinden.

7. Hij bijt op zijn onderlip en schudt zijn hoofd. Een man die dit doet terwijl je tegen hem praat, heeft wellicht veel moeite om je woorden te absorberen omdat hij in zijn fantasie seks met je heeft.