Vergeet de sérieux van Terzake: presentator Lieven Verstraete is meer dan duiding alleen. Enkele maanden geleden was er nog het rebelse promofilmpje voor het Antwerpse dj-duo Tsiganisation Project, nu laat hij zich folteren door hiphoppers Madsin en Spok.

Verstraete speelt een rolletje in de videoclip van 'Propaganda'. Hij krijgt het eerst hard te verduren wanneer hij een sikkel op de keel krijgt gezet, maar rapt daarna ook zelf even mee - handgebaren incluis. Het vergaat hem zo beter dan de man die even voordien met een cirkelzaag bewerkt wordt. 

Het is opmerkelijk dat Verstraete meespeelt in het filmpje. Niet zo zeer omdat hij zijn gezicht leent aan een bloederige hiphopvideoclip, wel omdat hij nog niet zo lang geleden door de VRT op de vingers is getikt voor deelname aan een promofilmpje voor Tsiganisation Project. 'Dat was iets helemaal anders', benadrukt hij in Het Laatste Nieuws. 'Het probleem was dat ik daarvoor de 'Terzake'-studio had gebruikt. Deze keer niet. Dit heb ik gewoon in mijn vrije tijd gedaan.'

De Terzake-anker hoeft overigens niet zijn best te doen om zich een wat swingender imago aan te meten. Verstraete staat intussen al bekend als een dj met passie voor Braziliaanse muziek. Hij maakte in die hoedanigheid zelfs al een cd: 'Satanic Samba'.