Molami, de nieuwe generatie hoofdtelefoons die technisch vernuft combineert met verfijnd design, is voortaan ook verkrijgbaar in België.

Molami begon als een afstudeerproject van Maria von Euler. Twee jaar lang onderzocht de Zweedse hoe ze een hightech hoofdtelefoon kon verenigen met een esthetische look and feel. 

'Ik wilde een hoofdtelefoon ontwerpen op maat van vrouwen. Ik ging op zoek naar drie designs die een vrouw kan combineren met haar outfit. Tegelijk wou ik geen compromissen sluiten op technologisch vlak. Het uitgangspunt bleef nog altijd een uitstekend geluid', aldus von Euler. 

Von Euler deed inspiratie op bij de filosofie van Coco Chanel, Elsa Schiaparelli en Rei Kawakubo, drie ontwerpers die hun stempel drukten op de modegeschiedenis.

En ze slaagde in haar opzet. Het resultaat zijn drie modellen, stuk voor stuk uitgevoerd in vier kleuren. Von Euler koos resoluut voor tijdloze modellen met een eigenzinnige look. Het kleurenpalet is even sober als elegant: zwart, wit, zilver en goud. 

 Molami wordt vanaf november verkocht bij Renaissance, Nationalestraat 28, Antwerpen. Prijzen vanaf 150 euro.

www.molami.com