Dina Tersago en Katja Retsin klaar 'Voor de show'
Foto: *
VTM lanceert op 24 oktober een nieuw mediamagazine. Dat maakte de zender enkele weken geleden bekend. 'Voor de Show' wordt elke weekdag uitgezonden voor Het Nieuws van 19 uur en afwisselend gepresenteerd door Dina Tersago, Katja Retsin en Bram Van Deputte. Behalve de bekende reporter die elke dag wordt uitgestuurd, krijgt ook de rest van het format almaar meer vorm.

Zo wordt het programma dagelijks afgesloten met een andere rubriek. In 'Op de eerste rij' praten bekende en minder bekende Vlamingen over een première van het voorbije weekend. In 'Die van ons' bladert een familielid van een bekende medemens door het fotoalbum en haalt herinneringen op, zonder evenwel te vermelden over wie het gaat. En in 'Over de grens' blijkt dat wereldberoemd in Vlaanderen een relatief begrip is.

De presentatoren ontvangen de kijkers elke dag vanuit de studio in Boortmeerbeek, maar als de actualiteit hen er toe dwingt, gebeurt dat al eens vanop locatie. 

In die studio worden voorts geregeld gasten uitgenodigd voor een babbel over hun nieuwste project of een akoestische set. En als die gast niet aanwezig kan zijn, verloopt het interview via Skype.