Tien sekstips van rocksterren
Rob Patterson Foto: photonews
In het boek 'Sex Tips from Rock Stars' delen onder meer James Kottak (The Scorpions) en Rob Patterson (Korn) hun bedgeheimen.

Rocksterren zijn voor velen helden met gitaren. En die roem gaat gepaard met wilde verhalen over decadente hotelkamerfeestjes en groezelige backstagemomenten. Auteur Paul Miles wilde daar het fijne van weten en polste 23 muzikanten naar hun ervaringen met groupies, seks en rock 'n roll.

- 'Ik zit in deze business omdat ik van rock 'n roll en vrouwen hou. Ik ben er achter gekomen dat je met een gitaar de kleren van een vrouw uit krijgt. Als je kan spelen, kan je zelfs een bruid verleiden'. (Lemmy Kilmister, Motorhead)

- 'Voorspel is alles. Als je niet goed bent met je tong, ben je geen groot minnaar'. (Chip Z'Nuff, oprichter van de glamrockband Enuff Z'Nuff)

- 'Mijn ideale man is groot en sterk. Ik weet dat vrouwen dat altijd zeggen, maar het helpt wanneer hun hoofd niet leeg is en ze echt grappig zijn. Ik heb iemand nodig die me aan het lachen brengt'. (Allison Robertson, gitariste van The Donnas)

- 'Gepiercete tepels zijn echt cool, maar daar houdt het op. Doorboorde tongen zijn irritant: het geluid van zo'n piercing tegen haar tanden is voor mij net zo vervelend als het schrapen van nagels op een schoolbord'. (Blasko, bassist van onder meer Ozzy Osbourne en Rob Zombie)

-'Hoe dichter je bij de evenaar komt, hoe vuiler seks wordt. Hoe verder je naar het noorden of de Zuidpool reist, hoe oraler mensen worden'. (Courtney Taylor-Taylor, frontman van The Dandy Warhols)

- 'Ik ben nogal rechtuit. Gewoonlijk vraag ik een vrouw of ze wil kussen en vrijen, en meestal werkt dat'. (Zanger-gitarist Andrew WK)

- 'Je moet rekening houden met de persoonlijkheid van het meisje. Neem haar op de eerste date mee naar een goede locatie. Bijvoorbeeld een plek waar ze nooit met haar vader is geweest'. (Jesse Hughes, zanger van de Eagles of Death Metal)

- 'Met haar tepels spelen geeft verbluffende resultaten. Niet te stevig, niet te voorzichtig'. (zanger en gitarist Danko Jones)

- 'Het beste deel is de gratis massage. Het vreselijkste is wanneer ze niet fris ruiken'. (James Kottak, drummer van de Scorpions)

- 'De beste methode om de kleren van een vrouw uit te krijgen? Euh- de snelste'. (Rob Patterson, voormalig lid van Korn, nu gitarist van Filter)