In Lokeren is een zestigjarige poetsvrouw om het leven gekomen toen het open dak van een BMW Cabrio spontaan sloot. De vrouw kwam met haar nek onder het sluitende dak terecht.

De feiten deden zich gisterenavond voor in de straat Moleneinde in Lokeren. In een villa stond een BMW Cabrio half in, half uit de garage geparkeerd. Vermoedelijk was de poetsvrouw de wagen aan het reinigen.

De wagen stond met het dak open geparkeerd. De poetsvrouw was de wagen aan de buitenkant aan het poetsen toen om een nog onverklaarbare reden plots het dak van de wagen sloot.

De dame is achteraan de wagen gekneld geraakt tussen het koetswerk en het dichtklappende dak van de wagen. Het slachtoffer raakte met de hals en een deel van het lichaam gekneld.

De poetsvrouw is een dame met de Belgische nationaliteit. Alle medische hulp kwam te laat voor haar. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Hoe het dak spontaan kon sluiten, is op dit moment nog niet bekend. De politie heeft de wagen in beslag genomen voor verder onderzoek.

De eigenares van de wagen woont alleen in de villa in Moleneinde in Lokeren. Zij was gisteren niet beschikbaar voor commentaar op het dramatische voorval.
 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig