Zwangere Hilary Duff wordt emotioneel door fans
Foto: photo news
Dat Hilary Duff veel fans heeft in Brazilië bleek toen ze haar nieuwste boek ‘Elexir’ kwam voorstellen op het 15e internationale boekenfestival van Rio de Janeiro. De massale aandacht bracht de zwangere actrice bijna aan het huilen.

De 23-jarige ster was aangenaam verrast door de vele mensen die een glimp van haar probeerden op te vangen. Na haar voorstelling liet ze via haar Twitterpagina weten dat ze alle aandacht werkelijk fantastisch vond: 'O my God! Ik ben in shock! Heel erg bedankt voor deze hartelijke ontvangst! Mijn fans in Rio zijn zo geweldig dat ik wel kon huilen'. Vervolgens postte ze ook nog een foto van joelende mensen die naar haar zwaaiden en een foto maakten.

De actrice en haar man Mike Comrie maakten vorige maand bekend dat hun eerste kindje op komst is. Haar prille zwangerschap weerhoudt de actrice er niet van om haar literaire werk te promoten. Elixir, een paranormale roman geschreven in samenwerking met Elise Allen, werd vorig jaar uitgebracht in de Verenigde Staten en werd bejubeld door de New York Times.