Beckhams shoppen voor het eerst met dochtertje
Foto: photo news
Harper Seven, het dochtertje van David en Victoria Beckham, is nog maar twee maanden oud en wordt nu al meegenomen naar de meest exclusieve boetieks.

Afgelopen zaterdag werden de Beckhams gespot tijdens een shopsessie bij Bonpoint Boutique, een prijzige babyspeciaalzaak in Los Angeles. David hield Harper Seven stevig tegen zijn borst, gevolgd door zijn vrouw Victoria en hun oudste zoon Brooklyn. Op zondag ging het beroemde koppel opnieuw winkelen, dit keer in het prestigieuze winkelcentrum The Grove. Daar kiekten fotografen Victoria toen ze Harper Seven knuffelde.

Opvallend is dat de 37-jarige ontwerpster bijna weer even slank is als voor haar vierde zwangerschap. Dat heeft ze naar eigen zeggen te danken aan haar streng trainingsschema. “Ik loop dagelijks zes à acht kilometer op de loopband”, klonk het eerder in een interview. Maar nog merkwaardiger: tijdens de eerste shopsessie droeg Victoria torenhoge zwarte Louboutin-pums, en dat ondanks haar hernia. Blijkbaar had ze er de dag erna al spijt van, gezien ze toen voor zwarte ballerina’s koos.