Michaël Verheyden ontwerpt handtas voor Barbara Sarafian
Foto: Michael Verheyden
Accessoireontwerper Michaël Verheyden bedacht een handtas voor en met actrice Barbara Sarafian. De Limburgse ontwerper zocht al enige tijd naar een geknipt uithangsbord voor een gepersonaliseerde handtas.

In Barbara Sarafian vond hij wat hij zocht. Sarafian weerspiegelt voor hem het perfecte evenwicht tussen stijl, humor en talent.

Sarafian had meteen haar interpretatie van de ‘Barbara’ in gedachten: ‘Een ruwe maar vrouwelijke tas met een middenflap die mijn documenten beschermt en een smalle riem zodat de handtas niet te gemakkelijk afvalt.’

De tas mocht ook niet te groot zijn: ‘Mijn drukke agenda vraagt om een tas die mij discipline dicteert, aldus de actrice. Het ontwerp oogt strak en sober en is bovenal erg praktisch. Subtiele details zorgen voor een elegante twist.

De handtas is beschikbaar in twee versies: een om over de schouder te dragen en een om schrijlings te dragen. Ze kost 350 euro en wordt verkocht bij Donum (Hasselt en Antwerpen), Zin (Leuven) en Sevens (Gent).

Eerder maakte Verheyden al gepersonaliseerde ontwerpen voor producer James Murphy van LCD Soundsystem en Bent Van Looy van Das Pop.