Wendy Bürecke wordt vrijdag begraven
Vrijdag al werden de eerste rouwfoto's voor Wendy en Marlo aan de omheining van het festivalterrein gehangen.Benoit De Freine/photo news Foto: © Benoit De Freine
De 20-jarige Wendy Bürecke uit Ham wordt vrijdag begraven. Haar vriend Marlo Ghys uit Beringen wordt in intieme familiekring begraven. Het koppel kwam donderdag tijdens het noodweer op Pukkelpop om onder een ingestorte metalen constructie in de dance area.

De uitvaartplechtigheid van Wendy Bürecke vindt vrijdag 26 augustus om 10.30 uur plaats in Oostham (Ham). Dat werd vernomen van de begrafenisondernemer. Donderdag 25 augustus is er de begroeting van 19.45 tot 20.15 uur in Beringen-mijn.

Het afscheid van de 20-jarige Marlo Ghys uit Beringen zal in intieme familiekring plaatsvinden in de aula van het uitvaartcentrum in Beringen. Een datum is niet meegedeeld. Mensen kunnen hem woensdag 24 augustus tussen 19 en 19.30 uur een laatste groet brengen in het funerarium. Dat werd vernomen van de begrafenisondernemer. 

Het koppel stierf toen ze samen stonden te schuilen tussen de boilerroom en de dance hall en de metalen constructie onder het gewicht van de regen en door de beukende wind bezweek.
 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig