Op de website www.pukkelpop.be is vanaf vandaag een module met een antwoord op de vele praktische vragen over het drama op Pukkelpop. Of er tickets worden terugbetaald, is nog niet duidelijk.

'Naast steun ontvangen we ook heel veel praktische vragen. Om een forum te creëren waar mensen hiervoor terecht kunnen, willen we onze website hierop afstemmen', zegt Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine in een persbericht.

Pukkelpop heeft extra mensen ingeschakeld om de vele praktische vragen te beantwoorden. 'Festivalbezoekers vragen zich af waar ze verloren voorwerpen kunnen terugvinden, hoe het met hun ticket zit, mensen willen weten of ze op een of andere manier kunnen meehelpen met de opruim van het festivalterrein...'

Terugbetaling

Pukkelpop krijgt ook veel vragen over de eventuele terugbetaling van tickets. 'Gelet op de dramatische omstandigheden en gezien we tot op heden nog geen volledig zicht hebben op de omvang van deze problematiek, kunnen we hier voorlopig geen antwoord op geven', zegt Mahassine.

De organisatie belooft de vragen 'binnen een redelijke termijn' te beantwoorden. 'Ten laatste op 15 november zal je op de hoogte worden gebracht', zegt Mahassine nog.