De romance tussen acteur Leonardo DiCaprio en actrice Blake Lively lijkt voorbij. De reden? Mama DiCaprio keurde het nieuwe liefje van haar zoon niet goed.

DiCaprio en Lively werden sinds het filmfestival van Cannes regelmatig in elkaars buurt gespot, wat de geruchten over een romance stevig aanwakkeren. Na enkele maanden zou de acteur zijn nieuwe vriendin zelfs voorgesteld hebben aan zijn moeder Irmelin.

Die ontmoeting verliep niet helemaal zoals Lively gehoopt had: door de zenuwen praatte ze veel over haar rol in 'Gossip Girl' en haar modellenwerk voor Chanel, waardoor Irmelin de indruk kreeg dat ze heel erg met zichelf bezig was. 'Niets voor jou', zei ze na het gesprek tegen zoon Leonardo, die Blake prompt liet weten dat hij 'ruimte' nodig had.

Een goede vriend van Blake vertelde aan het Amerikaanse magazine Now dat de actrice de breuk niet zo goed opnam: ' Ze heeft erg haar best gedaan om een goede indruk te maken, maar Leo's moeder kon haar niet uitstaan'. DiCaprio zelf werd ondertussen alweer gespot met een andere, voorlopig onbekende, blondine.