'Britney Spears liet voortdurend scheten'
Britney Spears. Foto: AP
'Ze zat aan de drugs, liet voortdurend scheten en waste zichzelf dagenlang niet.' De ex-bodyguard van Britney Spears is niet mals voor de 29-jarige popdiva. Via een rechtszaak eist hij 10 miljoen dollar voor de 'opgelopen emotionele schade'.

Fernando Flores was maar een paar maanden de bodyguard van Britney Spears, van februari 2010 tot juli 2010. Maar in die tijd heeft hij naar eigen zeggen 'zware emotionele schade' opgelopen. En daar wil hij voor worden vergoed.

Beschuldigingen

De voornaamste aanklacht van Flores ten opzichte van de zangeres is 'seksuele intimidatie'. Spears zou meermaals geprobeerd hebben om de bodyguard in bed te krijgen en vaak naakt voor hem verschenen zijn. En dat wilde hij niet. Maar daar blijft het niet bij op vlak van beschuldigingen. Hij verwijt haar ook een gebrek aan hygiëne en overmatig druggebruik.

'Britney peuterde voortdurend in haar neus, liet overal scheten zonder zich daarvoor te excuseren en was erg luidruchtig', verklaart Flores in de gerechtsdocumenten. 'Ze ging soms dagenlang niet in bad, gebruikte geen deodorant, poetste haar tanden niet, ze verzorgde haar haar niet en noem maar op...'

De advocaten van Britney Spears zeggen dat Flores niets meer dan 'een leugenaar' is en verwachten dat de aanklacht nooit de rechtbank zal halen. 'Hij wil Britney alleen zwart maken, voor de rechter én voor het grote publiek', luidt het.