FOTOSPECIAL. Hier gaan de sterren op vakantie
Gwen Stefani en haar kinderen in Saint-Tropez Foto: photonews
Wie aan zijn vakantie een bruin kleurtje en een handvol paparazzikiekjes wil overhouden, kan zijn geluk beproeven in de Caraïben, Hawaï of Saint-Tropez.

- Het Caraïbische eiland Anguilla is slechts 27 kilometer lang en vijf kilometer breed, maar rekent onder meer Sandra Bullock, Will Smith en Beyoncé tot zijn fans. Jennifer Aniston en Brad Pitt probeerden hier hun relatie te redden, Miranda Kerr en Orlando Bloom gingen er op stiekeme huwelijksreis.

- Cabo San Lucas aan de Riviera Maya in Mexico wordt steeds populairder bij de toeristen en de celebs. De badplaats herbergt een aantal luxeresorts waar onder meer Jessica Alba, Jennifer Aniston en Courteney Cox graag in de zon liggen.

- De Bahama’s zijn bijzonder geliefd bij de sterren: Mariah Carey, Julia Roberts en Penelope Cruz genieten regelmatig van een vakantie in Nassau terwijl Drew Barrymore, Lily Allen en Cameron Diaz meer houden van Harbour Island.

- Wanneer Leonardo di Caprio, Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones naar Bangkok in Thailand trekken, logeren ze steevast in het luxueuze Lebua Hotel & Resort. We geven hen geen ongelijk: het uitzicht vanop het dakterras is hier adembenemend.

- In de Britse Maagdeneilanden verbergt zich het beroemde Necker Island, privébezit van Virginbaas Richard Branson. De luxe van dit privé-eiland kost makkelijk 50.000 dollar per nacht, maar dat hebben Mel Gibson, Oprah Winfrey en Steven Spielberg er graag voor over. Ook prins William en Kate mochten er een stukje van hun huwelijksreis doorbrengen.

- Het eiland Maui in Hawaï wordt ook wel eens het ‘magische eiland’ genoemd met zijn parelwitte stranden en adembenemende uitzichten. Dat vinden ook Justin Bieber, de zusjes Hilton, Megan Fox, Britney Spears en Nicole Kidman, die hier regelmatig van strand, zee en golven komen genieten.

- Saint-Tropez staat bekend om zijn hoge jetsetgehalte, dus is het niet verwonderlijk dat er schoon volk van over de hele wereld naar hier komt om te varen met een privéjacht of te flaneren door de chique straten. Deze zomer werden Catherine Zeta-Jones, Gwen Stefani, Beyoncé en Jay-Z er gespot – niemand die ervan opkijkt.

- Wanneer de Hollywoodsterren in eigen land blijven, staat Miami hoog op het verlanglijstje: vooral in hotel Fontainebleau vertoeven heel wat beroemdheden.