In de kwartfinales van de Copa America stonden Brazilië en Paraguay zondagavond tegenover elkaar. Larissa Riquelme, zonder twijfel de bekendste supporter van Paraguay, nam de loodzware taak op zich om de supporters in de tribune al wat op te warmen voor de match.

Paraguay won de wedstrijd uiteindelijk na strafschoppen. De Brazilianen misten daarin maar liefst vier keer op rij. Of het vrouwelijk schoon in de tribune daar voor iets tussen zat is niet duidelijk.

Larissa Riquelme werd vorig jaar wereldberoemd tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. Het Paraguayaanse fotomodel pronkte toen in de tribunes met haar gsm tussen de weelderige boezem. Nu Paraguay actief is op de Copa America, kon Larissa uiteraard niet ontbreken.

Net als vorig jaar probeert ze opnieuw de show te stelen met een wilde belofte. Als Paraguay de Copa America wint, zal ze uit de kleren gaan en naakt door hoofdstad Asuncion lopen. Vorig jaar deed Larissa al een gelijkaardige belofte tijdens het WK. Paraguay werd geen wereldkampioen, maar toch ging de Zuid-Amerikaanse uit de kleren voor Playboy.
 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in