Peta Todd als beloning voor Mark Cavendish
Peta Todd plaatste een foto van de avond waarop ze Cavendish ontmoette online Foto: Peta Todd
Mark Cavendish was uiteraard in de wolken na zijn vierde ritoverwinning in deze Tour. De Brit straalde na de finish en had bovendien een extra reden om te glunderen. Zijn vriendin Peta Todd is overgekomen naar Frankrijk en zal met hem de rustdag op maandag doorbrengen.

'Boom! Nummer 4! Danny Pate en Lars Bak reden 190km achter de vijf vluchters tegen de wind in en over smalle wegen. Perfect gedaan door de jongens. Al bezorgde Mark Renshaw mij wel bijna een hartaanval door zo vroeg de sprint aan te trekken', twitterde Cavendish vrijwel onmiddellijk na de aankomst.

'Driedubbele dosis endorfines: de opwinding van de winst, de rustdag morgen en het feit dat ik straks de wondermooie glimlach van Peta Todd vanavond zal zien. Ik ben happy', stuurde de verliefde Cav even later de wereld in.

Peta Todd: 'Fucking yes'

Peta Todd leek het van haar kant al helemaal wild te worden van de nakende ontmoeting met manlief. 'Yay! Stopped filming to go fucking Yes!', twitterde de Britse babe. Even later excuseerde ze zich wel over die tweet die misschien verkeerd geïnterpreteerd kon worden. Hoewel Peta zondag een hele dag op de set stond voor een nieuwe Britse film, twitterde ze de hele dag over haar wielrenner. Het model plaats zelfs een foto online vanop de avond van haar eerste ontmoeting met haar vriendje. Of Cavendish vannacht en morgen effectief tot rust zal komen is dus maar zeer de vraag.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in