Geert Hoste: 'Ik zal eerder een titel hebben voor mijn show, dan dit land een regering!'
Foto: photo news
Cabaretier Geert Hoste roept de hulp in van zijn fans om een titel te zoeken voor zijn nieuwe conference. 'Ik doe dat nu voor de vierde keer en het is heerlijk om al die bedenksels te lezen', klinkt het. 'Eén ding is zeker: ik zal eerder een titel hebben, dan dit land een regering!'

De voorbije jaren kreeg Hoste telkens meer dan tienduizend suggesties binnen. De bedenker van de winnende titel ontvangt dit keer twee exclusieve Star-seats voor een voorstelling naar keuze. Enkel inzendingen die voor 10 augustus gestuurd worden naar titel@geerthoste.be komen in aanmerking.

Hoste maakte eerder al bekend dat zijn theatertour dit jaar korter en heftiger zal zijn. ‘Ik verlang naar mijn jaarlijkse ontmoeting met mijn publiek. Ik ben volop bezig met mijn nieuwe programma, want de onderwerpen stapelen zich op. Vroeger had ik genoeg aan één notitieboekje per jaar, nu heb ik er één per maand nodig. Ik heb zelfs aparte boekjes voor Elio en Bart!', aldus Hoste.

 Dit jaar speelt de komiek zijn 22e eindejaarsconference exclusief in Kursaal Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Verder zullen er pop-up voorstellingen komen, waarvan locatie en data pas op het laatste moment onthuld worden.