Miranda Kerr verklapt schoonheidsgeheimen
Foto: photo news
Victoria’s Secret-model Miranda Kerr onthulde in een interview dat ze geen dag zonder haar favoriete drankje ‘Tahitian Noni Juice’ en vier lepels kokosnootolie kan.

Het Noni-sap vloeit voort uit de vrucht van de Indische moerbei, een kleine boom die vooral in Zuidoost-Azië groeit. “Ik drink het al sinds mijn veertiende. Zeker wanneer ik een drukke dag voor de boeg heb, kan ik echt niet zonder”, vertelt het topmodel in de Australische Cosmpolitan. De fabrikanten beweren dat het drankje je immuunsysteem ondersteunt, je energiepeil naar een hoger niveau tilt en je toelaat intensere fysieke prestaties te leveren. Per fles betaal je 38 dollar (26 euro).

Verder verklapt de 28-jarige schone dat ze dagelijks kokosnootolie nuttigt. “Dagelijks neem ik vier lepels van dit natuurlijke vet bij mijn maaltijden. Ik besprenkel er slaatjes mee, doe het in warme maaltijden of in een kopje groene thee. Kokosnootolie verricht wonderen voor je haar en huid.”

Maar Miranda Kerr, die een half jaar geleden mama werd van een flinke zoon, Flynn, heeft haar slanke lijn uiteraard niet uitsluitend te danken aan natuurlijke wondermiddeltjes. Vooral haar sportieve levensstijl en gebalanceerd dieet zorgen ervoor dat ze er stralend uitziet.