Een 23-jarige student uit Bornem heeft zaterdagochtend opschudding veroorzaakt in een studentenhome in de J.P. Minckelersstraat in Leuven. De twintiger was in een dronken bui het verkeerde gebouw binnengedrongen en vervolgens in een bed gekropen waar een 22-jarige studente lag te slapen.

De Bornemnaar was na een nachtje stappen duidelijk de weg kwijt. Hij forceerde de voordeur van een gebouw waar hij eigenlijk niet moest zijn en drong het pand binnen.

Een 22-jarige studente schrok geen beetje toen de onbekende plotseling bij haar in bed stapte. Ze schrok wakker en riep de man toe haar kamer te verlaten. Deze keek haar met 'een verbaasde en verdwaasde blik' aan en verliet vervolgens de kamer.

Een kotgenote die was wakker geworden, filmde de ongewenste bezoeker. Die was nog in enkele andere kamers de bedden gaan controleren. Hij probeerde ook in het aanpalende pand binnen te geraken en gooide uiteindelijk uit frustratie een fiets tegen de deur.

Een paar uur later trof een politiepatrouille een persoon aan die voldeed aan de beschrijving van de verdachte. De man ontkende de feiten, maar de filmbeelden spraken voor zich. Het ging om een 23-jarige student uit Bornem die in de buurt van het slachtoffer verblijft. Hij was bij aantreffen niet meer dronken.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in