Duvel Moortgat bouwt nieuw distributiecentrum in Puurs
Volgens Goodman krijgt de brouwerij met het nieuwe pakhuis de "broodnodige uitbreidingsruimte voor interne logistieke activiteiten". De bouw start deze maand en moet eind dit jaar zijn afgerond. lbp
Duvel Moortgat, de brouwerij van onder meer Duvel en Vedett, gaat een nieuw magazijn en distributiecentrum bouwen in Puurs, op zowat 4 km van de Duvel-brouwerij aan de A12. Dat meldt vastgoedgroep Goodman, die het gebouw in opdracht van Duvel Moortgat gaat optrekken.

Het project omvat naast 21.329 m² magazijn, ook kantoren en sociale ruimten. In totaal gaat het om een oppervlakte van 25.547 m², met ook ruimte voor overdekte opslag buiten.

Volgens Goodman krijgt de brouwerij met het nieuwe pakhuis de "broodnodige uitbreidingsruimte voor interne logistieke activiteiten". De bouw start deze maand en moet eind dit jaar zijn afgerond.

Bij Duvel Moortgat was dinsdagnamiddag niemand bereikbaar voor meer informatie.

Goodman meldt nog dat het Duvel-project de eerste fase inluidt van het Puurs Logistics Centre, waar nog bijna 32.000 m2 terrein beschikbaar blijft voor andere logistieke activiteiten. De grond in Puurs is eigendom van Goodman Groep en het Goodman European Logistics Fund (GELF).

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig