Vijf leuke uitstapjes voor vaderdag
Foto: shutterstock
Bezorg je vader de dag van zijn leven met een van deze fijne uitstapjes.

Voor papa’s zonder hoogtevrees

Hoog in de lucht krijgt vaderdag een ander perspectief, dus waarom niet trakteren op een helikoptervlucht? Zet het hele gezin op een privévlucht, waarbij je kiest tussen een korte vlucht om je buurt vanuit vogelperspectief te bekijken of een lange tour naar de kust of de Ardennen. De echte helden kunnen ook zelf achter het stuur plaatsnemen.

Meer info: www.helipromotions.be

Fantasie op je gps

De grote steden in Vlaanderen worden het decor van een spel, dat je speelt met een gps-telefoon. Je doorkruist de stad waarbij je de wereld redt van de ondergang of de overval van de eeuw beraamt terwijl een gps vertelt waar de vijand zit en waar de buit te rapen valt. Ideaal als uitstap met de hele familie.

Meer info: www.lamosca.be

Retrotochtje op de scooter

Een vleugje nostalgie gecombineerd met tonnen pret: dat is wat je krijgt wanneer je op een scooter met retroallure door de straten zoeft. Je kiest zelf of je een scooterspel in de stad speelt of al snorrend geniet van de natuur – enkel de helm is verplicht.

Meer info: http://www.locatevents.com/nl/teambuilding/scooter

Racen tegen de klok

Vaders die hun roeping om Formule 1-piloot te worden gemist hebben, kunnen hun schade inhalen op het circuit van Zolder. Of hij nu in een BMW of een Porsche rijdt, de aanspreking is ‘Schumacher’ of 'Vette'l. Voor de duidelijkheid.

Meer info: http://www.dagjeuitcadeau.be


Voor gastronomische genieters

Niet alle papa’s zijn blij met een sportieve activiteit: sommigen hebben genoeg aan een culinaire tocht waarbij ze smullen van streekspecialiteiten, hapjes, hartigheden, wijnen en biersoorten. Stel veiligheidshalve een Bob aan die vader veilig thuisbrengt.

Meer info: http://www.culinairewandelingen.be, http://www.vlaanderenlekkerland.be