Walter Godefroot helpt Ronald Vargas
Foto: Photo News
De revalidatie van Ronald Vargas verloopt vlot en moet nog beter worden nu de Venezolaan de steun krijgt van niemand minder dan wielerlegende Walter Godefroot.

De Venezolaan mocht namens het medisch revalidatie-team van Club Brugge drie fietsen in ontvangst nemen, die werden geschonken werden door voormalig Belgisch wielerkampioen en Telecom-manager Walter Godefroot.

Met revalidatiecoach naar Venezuela

Het is ondertussen nog altijd niet duidelijk wanneer Vargas opnieuw naar Venezuela vertrekt om er zijn revalidatie verder te zetten. Dat zou in principe eind deze maand gebeuren, maar een datum is er nog altijd niet en volgens Koster zou dat nu begin mei worden. Het is de bedoeling dat revalidatiecoach Thomas Geschier net als vorig jaar meereist.

Nieuw contract

Er wordt ook nog altijd onderhandeld over het openbreken van het contract van Vargas , maar er is voorlopig nog geen akkoord.

Het was gisteren overigens een drukke dag voor Vargas want van Blue Army en de supportersfederatie ontving hij in het kader van de actie ‘Get Well Ronald’ bijna 2000 voorgedrukte kaartjes en tekeningen om hem een hart onder de riem te steken bij zijn revalidatie. Gisteren werden ze allemaal persoonlijk overhandigd. Vargas gaf ook een signeersessie in de Clubshop.

 

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig