Reese Witherspoon stapt voor tweede keer in huwelijksbootje
Reese Witherspoon -amp; Jim Toth: Reese Witherspoon en haar ex Jake Gyllenhaal gingen in november 2009 uit elkaar, maar in januari 2010 vond Reese al opnieuw de liefde! De Hollywood-agent Jim Toth
De Amerikaanse actrice Reese Witherspoon (35) is zaterdagavond voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. De Oscarwinnares gaf deze keer het jawoord aan haar 40-jarige manager Jim Toth. Dat heeft de woordvoerder van de actrice bekendgemaakt aan people.com. Het koppel was sinds eind vorig jaar verloofd.

Het huwelijk vond in beperkte kring plaats op de ranch van Witherspoon in het Californische Ojai, 150 km ten noorden van Los Angeles. Behalve de kinderen die de actrice heeft uit het vorige huwelijk met acteur Ryan Philippe - Ava (11) en Deacon (7) - waren ook prominenten zoals Robert Downey Jr, Renée Zellweger, Salma Hayek en Tobey Maguire aanwezig op de plechtigheid.

Het eerste huwelijk van Witherspoon liep in 2007 op de klippen. Nadien had ze twee jaar een relatie met Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain), maar ook die strandde. Toth leerde ze begin 2010 kennen. In december vorig jaar vroeg hij haar ten huwelijk.

De blondine is vooral bekend van haar rol als June Carter Cash in 'Walk the line', een film over het leven van countrylegende Johnny Cash. Ze kreeg voor die rol in 2006 de Oscar voor beste actrice.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig