Sabine Appelmans krijgt wekelijkse rubriek in 'De Dagshow'
Foto: pol de wilde
Ex- tenniskampioene Sabine Appelmans (38) krijgt een wekelijkse rubriek in het showbizzmagazine ‘De Dagshow’ op VTM. Dat meldt de VMMa woensdag in een persbericht.

‘Wat Jan Verheyen is voor de grootste internationale sterren van de filmwereld en stijlgoeroe Jani Kazaltzis voor de fashionista’s onder ons, wordt Sabine Appelmans voor de sportvedetten’, klinkt het.

Volgens VTM staan sportfiguren tegenwoordig niet enkel in de spotlights met hun sportieve prestaties. ‘Ze zijn de nieuwe sterren. Zowel hun privéleven als hun sportieve perstaties staan in de kijker.’

De 38-jarige Appelmans zal in een vaste rubriek een blik werpen in de studio op het leven en de carrière van de grootste sportvedetten die op dat moment in de actualiteit zijn.

Appelmans is gewezen tenniskampioene en momenteel coach van het Fed Cup-team en commentator bij tenniswedstrijden. Ze geeft ook gezondheidstips en organiseert reizen voor sportievelingen. Ze is een geliefd figuur in de internationale sportwereld en kent veel ‘sterren’ persoonlijk.

‘De Dagshow’, gepresenteerd door Evi Hanssen, An Lemmens en Bram Van Deputte, is sinds vorig jaar augustus op de buis. Elke dag wordt het omgedoopt tot respectievelijk 'De Maandagshow', 'De Dinsdagshow', 'De Woensdagshow', 'De Donderdagshow' en 'De Vrijdagshow'.

De drie presentatoren zijn blij dat Appelmans het team komt versterken, laat VTM nog weten. In ‘De Donderdagshow’ op 24 maart  werpt Appelmans een blik op de Anderlecht-spits Romelu Lukaku.