Chris Brown stormt woedend weg na tv-show
Chris Brown hield lelijk huis in zijn kleedkamer. Foto: photo news
Chris Brown zal in de toekomst twee keer nadenken voor hij instemt met een interview in de tv-ochtendshow 'Good Morning America'. Dinsdag ging de zanger en ex-vriend van Rihanna door het lint na de uitzending.

Brown (21) kreeg tijdens de show vragen voorgeschoteld over zijn mishandeling van Rihanna. En die lagen hem zwaar op de maag.

De zanger kwam zijn nieuwe album F.A.M.E promoten en negeerde Robin Roberts' vragen over Rihanna volkomen. 'Dat is geen kwestie meer voor mij. Ik heb dat achter me gelaten. Vandaag ben ik gefocust op mijn album. Het is het enige waarover mensen iets willen horen. Ik wil praten over deze plaat en niet over dingen die jaren geleden gebeurd zijn', aldus Brown, die nadien nog een nummer bracht.

Na het interview sloegen de stoppen bij de zanger echter door. Hij trok ziedend naar zijn kleedkamer, waar hij luid schreeuwend de boel overhoop haalde. Veiligheidsagenten moesten ingrijpen.

Brown moest nog een tweede nummer brengen, maar weigerde nog op te treden. Hij trok zijn t-shirt uit en verliet al vloekend (en in blote bast) het gebouw. Zender ABC liet al weten geen klacht in te dienen.

Op Twitter kwam Brown nog eens terug op het incident. 'Ik ben het zat dat mensen deze sh*t blijven bovenhalen!!!', schreef hij. Hij verwijderde zijn boze tweet even later en postte meteen nadien een dankwoord voor zijn fans. 'Al mijn fans! Dit album is enkel voor jullie! Ik word zo moe van alle andere mensen.'