33 meisjes op seksfeestjes Berlusconi
Karima El Mahrough, bijgenaamd Ruby Foto: AP
Aan de beruchte 'bunga-bunga'-avondjes bij de Italiaanse premier Silvio Berlusconi namen naast de toen nog minderjarige Ruby ook 32 andere - meerderjarige - meisjes deel. Zij werden er aangezet tot prostitutie.

De regionale raadgeefster van Il Cavaliere Nicole Minetti, agent van filmsterretjes Lele Mora en televisiepresentator Emilio Fede zouden de meisjes aangespoord hebben om zich te prostitueren. Dat blijkt uit de door de media aangehaalde conclusies van het gerechtelijk onderzoek.

De 'bunga-bunga’s' vonden tussen begin 2009 en januari 2011 plaats in het luxueuze optrekje van Berlusconi in Arcore, nabij Milaan. De avondjes waren telkens netjes ingedeeld als drieluik: eerst het diner, dan de 'bunga-bunga' (het losbandige feestje) en als toetje de 'Keuze van Berlusconi', waar een of meerdere meisjes zich met de premier terugtrokken om de nacht in alle intimiteit door te brengen.

Volgens het Milanese parket heeft de op 1 november 1992 geboren ’Ruby’ tegen betaling in cash en op andere wijze seks gehad met de bijna 75-jarige eerste minister tijdens dertien 'avondjes' in Arcore tussen 14 februari 2009 en 2 mei 2010.