Deurwaarder Sugar Jackson niet gestuurd door Carl Huybrechts
Sugar Jackson is de speelbal geworden in een weinig hoogstaande kamp tussen managers en advocaten.was Foto: © Walter Saenen
Carl Huybrechts ontkent dat hij zijn investeringen in de boksclub waar Sugar Jackson traint, heeft willen recupereren door beslag te laten leggen op het sportmateriaal. Dat werd woensdag in verschillende media gesuggereerd, nadat een deurwaarder een bezoek had gebracht aan de boksclub.

Trainer Renald De Vulder bevestigt dat Huybrechts daar niets mee te maken heeft.
Dinsdag maakte een deurwaarder zich op om beslag te nemen op de boksring en het sportmateriaal dat zich in de loods bevindt waar Jackson, in volle voorbereiding op zijn kamp vrijdag tegen de Spaanse kampioen, al jaren traint.

Jacksons trainer De Vulder kon de inbeslagname nipt vermijden door zelf een bod te doen op het materiaal. 'Zo kunnen we hier nog ten minste twee weken voort trainen', aldus De Vulder.
Verschillende media, waaronder Het Laatste Nieuws, opperden woensdag dat onder meer sportjournalist Carl Huybrechts geld zou terugeisen van de boksclub waar Jackson actief is. Dat wordt door de betrokkenen echter ontkend.

'Ik heb nooit een initiatief genomen om op welke wijze ook mijn investeringen of een deel daarvan te recupereren', reageert Huybrechts op de geruchten.

De Vulder bevestigt die versie: 'Wij hebben gewoon alles te danken aan Carl, die veel tijd en geld in ons heeft geïnvesteerd. Hij eist dat niet terug. Het materiaal heeft hij destijds geschonken aan de vzw van de boksclub die onder leiding staat van Louis De Vries. Daar situeren zich nu problemen met de fiscus.'