Brengt Radiohead opvolger The King Of Limbs snel uit?
Foto: rr
Het gonst op het internet van de geruchten over de opvolger van The King Of Limbs, de plaat die de Britse rockgroep Radiohead vorige week uitbracht.

Fans van de groep hebben aanwijzingen dat die opvolger er heel snel zou kunnen komen.

Het album kan sinds vorige week gedownload worden via een speciale website. Dat het album in die download TKOL1 wordt genoemd, voedt uiteraard de speculatie over het bestaan van een TKOL2.

Bovendien eindigt de plaat met het nummer Separator, wat volgens fans ook weer wijst op een scharnierpunt tussen deze plaat en de volgende.

Ook het feit dat de fysieke versie van The King Of Limbs 2 10" vinylplaten bevat, is volgens fans een teken dat er misschien wel meer Radiohead-materiaal aankomt. Anderzijds past een volledig album niet op een 10".

Tenslotte denken fans ook dat Radiohead in de 4 jaar die voorbij zijn sinds de vorige plaat In Rainbows toch wel meer werk moet opgenomen hebben dan de 8 nummers op The King Of Limbs. Bij de release van Kid A, had de band zelfs een volledige nieuwe plaat klaar (Amnesiac), die tijdens dezelfde opnamesessies was opgenomen.