De Franse zanger Michel Polnareff heeft maandagavond op de sociale netwerksite Facebook aangekondigd dat de zoon die hij eind december had gekregen, toch niet van hem blijkt te zijn.

'Met groot verdriet moet ik jullie aankondigen dat de baby niet van mij is. Na mijn aandringen om een DNA-test te laten uitvoeren, heeft Danyellah (zijn partner) de waarheid opgebiecht. De DNA-test heeft het bevestigd', schrijft de 66-jarige Polnareff.

'Ik betreur dat we dit grote verdriet en deze enorme ontgoocheling samen moeten delen', luidt het nog op de sociaalnetwerksite. De zanger, die al langer de gewoonte heeft zijn fans direct aan te spreken via bijvoorbeeld Facebook en Twitter, spreekt nog van 'een leugen na negen jaar gemeenschappelijk leven'. Hij laat weten dat zijn levensgezellin, die bijna 40 jaar jonger is, samen met de baby is vertrokken.

Polnareff had op 28 december ook al via Facebook de geboorte aangekondigd van zijn eerste kind. Midden januari kregen zijn Facebookvrienden ook de primeur van de naam van de baby: Volodia.