LA Lakers op de dool
Deze nederlaag komt bijzonder hard aan, zei Pau Gasol, die tegen Cleveland Cavaliers voor 30 punten en 20 rebounds tekende. Foto: AP
De LA Lakers zijn op de dool. De kampioen van de NBA verloor voor de derde keer op rij. Ditmaal tegen Cleveland Cavaliers, het kneusje uit de NBA. 'Mijn spelers waren blijkbaar al op vakantie,' zei coach Phil Jackson.

De competitie in de NBA ligt, na twee partijen van de afgelopen nacht, stil tot maandag en dit omwille van het All Star Gala dat dit weekend in het Staples Center van Los Angeles doorgaat.

'Deze nederlaag komt bijzonder hard aan,' zei Pau Gasol, die tegen Cleveland Cavaliers voor 30 punten en 20 rebounds tekende.
Kobe Bryant lukte 17 punten en 12 rebounds en wou zelfs geen reactie geven.

Cleveland Cavaliers, met 10 op 56 de rode lantaarn in de NBA, won onder aanvoering van Antawn Jamison (19 punten, 10 rebounds) en Monty Williams (32 punten) en met 104-99 van LA Lakers.
De Lakers vallen met 38 op 57 in de Western Conference terug naar de derde stek. Een derde opeenvolgende titel lijkt voor Kobe Bryant en de Lakers op dit moment heel ver weg.

'Uitfluiten motiveert me'

New Orleans, met Didier Mbenga in de selectie, maar niet op het parket, verloor met 103-96 van Portland Trail Blazers.
Chris Bosh werd de ganse match door de fans van zijn ex-ploeg Toronto Raptors uitgefloten, maar leidde met 25 punten en LeBron James (23 punten, 13 rebounds) en Dwyane Wade (28 punten) Miami Heat naar een 95-103 winst. 'Dat de fans me uitfloten motiveert me,' zei Bosh. (CPM)