'Iedereen beroemd, de film waarvoor Dominique Deruddere in 2001 een Oscarnominatie in de wacht sleepte, krijgt een remake in India. Het verhaal van fabrieksarbeider Jean die hoopt van zijn dochter Marva een succesvolle zangeres te maken, wordt een Bollywoodproductie in het Hindi met Amitabh Bachchan in de hoofdrol.

Amitabh Bachchan vertolkt de hoofdrol die Josse De Pauw in het origineel neerzette. 'Big B' - zoals Bachchan ook wel wordt genoemd - is een van de bekendste acteurs van India, ook al omdat hij zingt en vaak op de televisie te zien is.

Volgens de producent die de rechten op Iedereen beroemd kocht, is Amitabh Bachchan geknipt voor de rol aangezien hij al talloze keren te zien was in vader-zoonfilms. 'Big B vindt het een heerlijke uitdaging nu een vader-dochterfilm te draaien', zo luidt het.

De regie van de voorlopig nog titelloze remake wordt toevertrouwd aan een debutant (Sunil Pandey) en ook de rol van het tienermeisje dat door haar vader van zangwedstrijd naar zangwedstrijd wordt gesleurd, zal door een - nog te vinden - debutante worden gespeeld.

Voor wie de Indiase première wil meemaken: die is gepland in mei. In het origineel waren de hoofdrollen voor Josse De Pauw, Eva van der Gucht (de dochter) en Werner De Smedt. Andere bekende gezichten in de prent waren Ianka Fleerackers, Francois Beukelaers, Marc Didden, Sien Eggers en Wim Opbrouck.