Kaatje krijgt eigen fictiereeks
Foto: gbr
Kaatje, sinds 2008 het gezicht van de programma’s voor de allerkleinsten op Ketnet, krijgt een eigen fictiereeks: Kaatjes Tralalaatjes.

Met Kaatjes Tralalaatjes krijgt één van de bekendste en meest geliefde figuren van Ketnet een eigen televisiereeks. Daarin zoeken Kaatje en haar vrienden creatieve oplossingen voor alledaagse problemen.

Het kindernet van de VRT start later dit jaar met de eerste van vijftig afleveringen die telkens een achttal minuten duren. In elke aflevering staat een alledaags probleem centraal. Kaatje en haar vrienden lossen met veel fantasie en op hun eigen manier de problemen creatief op.

Naast de bekende figuren Kaatje, Kamiel en Viktor duiken in Kaatjes Tralalaatjes ook twee nieuwe personages op: Frits en Frats. Twee onhandige rondreizende artiesten.

Ze hebben een ruim assortiment verkleedkleren waarmee ze de gekste fratsen uithalen. Frits (met groene sjaal) is vaak overenthousiast, zit boordevol plannen en is sterk overtuigd van zijn eigen gelijk. Frats (met gele sjaal) is eerder naïef en volgzaam.