Lingerie voor mannen
Foto: lady violette
Onder de merknaam Lady Violette ontwerpt Anne-Julie Wesel vrolijk ondergoed voor mannen dat ze zelf als 'lingerie' omschrijft.

Niet voor saaie jongens, de boxershorten, slips en marcellekes die Anne-Julie Wesel onder het pseudoniem Lady Violette maakt. De ontwerpsters studeerde mode aan de Isell hogeschool in Luik en werkte aan de zijde van Véronique Leroy, om nu uit te pakken met haar eerste collectie 'L'Oiseau par Lady Violette'. Inspiratiebron was Félicier Rops, een 19e-eeuwse tekenaar die vooral gekend is om zijn licht erotische gravures, wat Anne-Julie inspireerde tot ondergoed bezet met motiefjes en voorzien van een vleugje humor in Engelse dandy-stijl.

De stukken zijn gemaakt uit bamboe-katoen, dat niet alleen organisch maar ook bijzonder zacht is. En de marcellekes en T-shirts uit de collectiezijn zo leuk, dat ze ook als bovenkleding kunnen dienen.

Prijs: tussen de 45 en de 50 euro. Te koop in diverse boetieks in Brussel en Luik en online via www.vendredichic.com, www.ledressing.be en www.zaiandzay.com.