Hollywoodvrouw Astrid Bryan krijgt docusoap op VIJFtv
Valerie De Booser Foto: vijftv
Met Astrid Bryan (Vlaamse Hollywoodvrouwen) en Valerie De Booser haalt VIJFtv twee gekende vrouwen binnen.

Astrid Bryan, die in Vlaanderen wereldberoemd geworden is met Vlaamse Hollywoodvrouwen, de realityreeks op VTM, stapt over naar VIJFtv. Ze krijgt daar een eigen docusoap rond haar leven met John Bryan, niet enkel de blingbling, maar haar echte leven. De soap, die de naam Astrid in Wonderland meekrijgt, zal in het najaar op VIJFtv te zien zijn.

Astrid Bryan is een voormalig model uit Antwerpen. Ze woont momenteel in West-Hollywood met haar man John Bryan, die vroeger nog een relatie had met de Britse prinses Sarah Ferguson.

Valerie De Booser

VIJFtv kon donderdag trouwens nog een tweede transfer aankondigen. Valerie De Booser zal opduiken in het nieuwe lifstyleprogramma Me Time. Dat programma moet een 'dagelijks magazine met frisse rubrieken over wat vrouwen bezighoudt' worden, belooft VIJFtv.

Valerie De Booser zal elke week met een cheque van 500 euro de winkelstraten intrekken en een winkelende vrouw kiezen die dat bedrag mag spenderen.  Maar Me Time belooft ook aandacht voor indrukwekkende dressings en een bezoek aan een bijzonder huis of appartement.

 

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig