Aaron Carter gaat afkicken
Foto: photo news
Aaron Carter beleeft een moeilijke periode, maar de zanger is vastberaden zijn leven weer op de rails te krijgen. De voormalige tienerster, wiens carrière in het slop zit, heeft zich enkele dagen geleden aangemeld in een ontwenningskliniek in Zuid-Californië.

De 23-jarige broer van Backstreet Boy Nick Carter laat de muziekwereld even voor wat ze is, weet zijn manager Johnny Wright te vertellen. 'Enkele maanden geleden vroeg Aaron me hem te helpen bij het heropstarten van zijn carrière. Hij werkte in Orlando aan een nieuw album en stelde zijn live show op punt. Aaron vroeg echter wat tijd voor we de emotionele en spirituele problemen waarmee hij kampt aanpakken', aldus Wright.

'Hij heeft ervoor gekozen zich in te schrijven in een instelling die hem de begeleiding en zuivering kan bieden die hij nodig heeft. Dat zal hem helpen op de muzikale weg die hem te wachten staat', vervolgt Wright.

In 2008 werd Carter gearresteerd voor het bezit van marihuana. In 2009 kwam aan het licht dat hij de fiscus meer dan 1 miljoen dollar verschuldigd was.