Totti doet gouden zaak met Roma
Foto: afp
Francesco Totti mocht nog eens meedoen bij Roma. Hij leidde zijn team naar de zege. Samen met Roma zijn de eerste twee in de stand, AC Milan en Napoli, de winnaars van het weekend.

Totti scoorde tegen Cagliari, waar Nainggolan 79 minuten meespeelde, de eerste goal vanop de stip. Perotta en Menez dreven de score op. Roma staat nu derde, op zes punten van leider AC Milan, dat zelf won tegen Cesena. Het had daar wel een owngoal voor nodig en een late goal van wie anders dan Ibrahimovic, het werd 2-0 in San Siro.

Op vier punten van de leider staat Napoli nu alleen tweede. Het versloeg Bari, met Gillet een hele match in het doel, met 0-2. Bari blijft alleen laatste met 14 punten. Dat zijn er vier minder dan de voorlaatste en zes minder dan de eerste veilige plaats.

Achter Milan, Napoli en Roma deden Lazio en Inter een slechte zaak. Ze verloren respectievelijk van Bologna, met Mudingayi, en Udinese met 3-1. Uittredend kampioen Inter blijft zo op negen punten van leider Milan hangen. Ook Juventus schoot niets op met een troosteloze 0-0 tegen Sampdoria.