De Australische actrice Nicole Kidman en haar Nieuw-Zeelandse echtgenoot,countryzanger Keith Urban, zijn de trotse ouders van een tweede kindje. Dat meldde het koppel maandag. Het meisje werd geboren op 28 december in een ziekenhuis in Nashville, in de Amerikaanse deelstaat Tennessee en kreeg de naam Faith Margaret.

Ze werd door een draagmoeder op de wereld gezet, maar is de biologische dochter van Urban en Kidman.

'Ons gezin is bijzonder gelukkig dat het de kleine Faith Margaret mag verwelkomen. We kunnen met geen woorden beschrijven hoe groot onze dankbaarheid is jegens alle mensen die ons de afgelopen maanden hebben gesteund, in het bijzonder onze draagmoeder', luidt het in een communiqué dat het Franse persagentschap AFP ontving.

Nicole Kidman en haar man hebben gewacht tot na de uitreiking van de Golden Globes om de heuglijke gebeurtenis aan te kondigen. Het echtpaar tekende zondagavond present op de plechtigheid in Beverly Hills. Kidman had een nominatie in de wacht gesleept voor haar rol in 'Rabbit hole', maar kon die uiteindelijk niet verzilveren.

De actrice en de zanger traden in 2006 in het huwelijk en hebben al een dochtertje, Sunday Rose, dat in juli 2008 werd geboren. Nicole Kidman heeft ook twee andere kinderen - Isabella Jane (geboren in 1993) en Connor Antony (geboren in 1995) - die ze samen met haar ex-man Tom Cruise adopteerde.