In de Antwerpse haven is het lichaam teruggevonden van een van de twee baggeraars die sinds 8 december vermist zijn. Collega's van de man stootten op het lichaam tijdens baggerwerken. Dat bevestigt de Cel Vermiste Personen.

Op 8 december sloeg het noodlot toe voor de drie bemanningsleden van de kleine baggerboot DN 31 van baggerbedrijf Jan De Nul. Vlakbij Doel werd hun boot tijdens baggerwerkzaamheden aangevaren door een zeeschip. De baggerboot kapseisde en de drie opvarenden belandden in het koude water.

De hulpdiensten begonnen meteen een grote reddingsoperatie, maar konden dezelfde avond enkel het levenloze lichaam van een van de drie bemanningsleden terugvinden. Naar de twee anderen werd de dagen daarop intensief verder gezocht, maar zonder succes.

Het lichaam van een tweede opvarende werd vrijdagavond per toeval aangetroffen. De vondst gebeurde door de bemanningsleden van een baggerboot van hetzelfde bedrijf. Tijdens het baggeren stootten ze op een menselijk lichaam. Een autopsie wees uit dat het wel degelijk om een van hun twee vermiste collega's ging.

Zaterdag werd op de plaats waar het lichaam werd teruggevonden nogmaals gezocht met behulp van een sonar. Van de derde vermiste is er echter nog steeds geen spoor.